Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patty Brard nog niet over brand heen

Shownieuws

Patty Brard is de schok van de brand in haar tweede huis op Ibiza nog niet te boven. "Ik moet eerst alles zien te verwerken en dan een plan trekken."

Patty Brard is de schok van de verwoestende brand in haar tweede huis op Ibiza nog niet te boven. Vorige week vloog de 50-jarige televisiepersoonlijkheid in gezelschap van vriendin en Luv-collega Marga Scheide naar het eiland om de schade op te nemen. "Ik moet eerst alles zien te verwerken en dan weer een plan trekken", zegt Brard op de website Sterrenstek.

Volgens de diva leek haar huis op een decor uit een horrorfilm. "Alle muren waren zwartgeblakerd en vrijwel alles was door de hitte gesmolten." Ze geeft toe dat die aanblik haar te veel is geworden. "Natuurlijk heb ik gehuild. Zeker toen ik erachter kwam dat al mijn dierbare spullen door de brand verloren zijn gegaan." Brard is maar voor een deel verzekerd.

De rillingen lopen haar over de rug bij de gedachte dat ze in het huis in bed had kunnen liggen tijdens de brand. "Wanneer ik hier had geslapen, zou ik er nu niet meer zijn geweest. De oorzaak van de brand is namelijk kortsluiting en die is precies achter mijn bed ontstaan. Van mijn bed is dan ook helemaal niets meer over."

Brard gaat binnenkort voor de vierde keer trouwen. Ze brak in de jaren zeventig door toen ze met de meidengroep Luv hits scoorde als 'Waldolala', 'The greatest lover' en 'Trojan horse'. In 1981 viel het trio na ruzies uiteen. In 1993 en vorig jaar maakte Luv een comeback. Vanaf 3 april zendt RTL4 een realitysoap uit over de groep. Daarin is onder meer te zien hoe Luv zich voorbereidt op de derde comeback.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen