Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Antonie Kamerling is meest sexy vegetariër

Shownieuws

Antonie Kamerling is verkozen tot de meest sexy vegetariër van Nederland. De 39-jarige acteur liet onder anderen Wouter Bos en Jort Kelder achter zich.

Antonie Kamerling en Marly van der Velden zijn verkozen tot de meest sexy vegetariërs van Nederland. Dat maakt de dierenrechtenorganisatie Wakker Dier maandag bekend.

De 39-jarige acteur liet onder anderen Wouter Bos en Jort Kelder achter zich. Actrice Van der Velden, bekend als 'bitch' Nina Sanders in 'Goede tijden, slechte tijden', viel meer in de smaak dan Georgina Verbaan, Jorinde Moll en Lousewies van der Laan.

Op diverse fansites was op de 18-jarige Van der Velden te stemmen. De oproep leverde haar flink wat stemmen op. De actrice reageerde enthousiast op haar nominatie. "Goed dat ze nu eens laten zien dat er steeds meer mensen vegetariër zijn, dat het heel gewoon is", zegt ze op de website van RTL Nederland.

Wakker Dier opende op Valentijnsdag een website waarop mensen een maand lang hun stem konden uitbrengen op verschillende beroemdheden die vlees links laten liggen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen