Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kelly Osbourne dunner dankzij chocoladedieet

Shownieuws

Kelly Osbourne is twaalf kilo afgevallen dankzij een chocoladedieet. De 21-jarige weigert voor zichzelf te koken. "Als ik honger heb, eet ik chocolade."

Kelly Osbourne is twaalf kilo afgevallen dankzij een zelfverzonnen chocoladedieet. De 21-jarige dochter van rocker Ozzy woont op zichzelf, maar weigert te koken. "Als ik honger heb, eet ik chocolade", zegt Kelly in de Britse krant Daily Mirror. "Het is het enige dieet dat ik volg, en ik ben afgevallen."

Het gewichtverlies van Kelly was voor het eerst te zien toen ze te gast was bij een Amerikaanse modeshow. Eerder heeft ze gezegd dat veel van haar vriendinnen dun en ongelukkig zijn en dat ze daarom weigert haar eetpatroon te wijzigen.

Kelly is niet de enige van de familie die kilo's kwijtraakt. Moeder Sharon viel af dankzij een operatie, waardoor haar eetlust is verminderd. Broer Jack verloor gewicht dankzij zijn deelname aan een televisieprogramma over sport. De 20-jarige Jack stond vroeg op, at fruit en salades, deed aan bergbeklimmen en ging vroeg naar bed.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen