Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sekstape Kid Rock mag nog niet worden verspreid

Shownieuws

De sekstape waarop Kid Rock en Scott Stapp te zien zijn mag nog niet worden verspreid. De advocaten van Rock en het bedrijf dat de beelden bezit spraken dat af.

(Novum/AP) - De sekstape waarop Kid Rock en Scott Stapp te zien zijn mag voorlopig niet worden verspreid. De advocaten van Rock en het Californische bedrijf World Wide Red Light District zijn overeengekomen dat het verbod op verspreiding van kracht blijft, zonder daarvoor nogmaals voor de rechter te hoeven verschijnen.

Vorige maand dwong raprocker Kid Rock via de rechter af dat de tape voorlopig niet mocht worden verspreid. Het internetbedrijf dat de tape bezit werd een tijdelijk verbod op publicatie van de beelden opgelegd.

Op de band is te zien hoe de Amerikaanse rockers seksuele handelingen verrichten met vrouwen. Het zou gaan om opnamen uit 1999, toen de artiesten samen op tournee waren. World Wide Red Light District was in 2003 ook verantwoordelijk voor de verspreiding van een seksvideo van Paris Hilton.

De voormalige Creed-zanger Scott Stapp beweert dat de videoband is gestolen. Vorige week werd bekend dat ook hij het Californische bedrijf via de rechter wil dwingen de beelden niet te publiceren. Een van de vrouwen die zegt dat ze op de tape te zien is klaagde Stapp begin deze maand aan. Zij zegt dat haar privacy is geschonden, omdat was afgesproken dat de tape in het bezit van de zanger zou blijven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen