Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen huwelijk tussen Pitt en Jolie

Shownieuws

De bruid en bruidegom zijn niet gezien op wat volgens geruchten hun huwelijk had moeten zijn. Brad Pitt en Angelina Jolie zouden dit weekend trouwen in Italië.

(Novum/AP) - De bruid en bruidegom zijn niet komen opdagen op wat volgens de pers hun huwelijk had moeten worden. Brad Pitt en Angelina Jolie zouden volgens hardnekkige geruchten afgelopen weekeinde trouwen in de Italiaanse villa van vriend George Clooney. De villa aan het Comomeer wordt al maanden genoemd als mogelijke trouwlocatie voor het beroemde stel.

Simona Saladini, de burgemeester van het dorpje Cernobbio, zou onlangs gevraagd zijn zaterdag beschikbaar te zijn voor een mogelijk huwelijk. Saladini wilde niet zeggen wie dit verzoek had gedaan. Wel vertelde ze dat de veiligheidsmaatregelen rond de villa van Clooney waren aangescherpt. Volgens een woordvoerder van de gemeente is een huwelijk in de villa van Clooney zeer onwaarschijnlijk omdat het huis momenteel wordt verbouwd. Ook rond andere mogelijke trouwlocaties in het dorp was dit weekeinde geen spoor van een trouwerij te bekennen.

Bewoners van het tot nog toe onbekende dorpje maakten van de gelegenheid gebruik om de toegestroomde pers te amuseren. Twee mannen hadden zich verkleed als de beroemde sterren en poseerden al zoenend gewillig voor de camera's. Ook een look-a-like van George Clooney kwam een kijkje nemen bij de verslaggevers en fotografen. Zaterdagavond had de burgemeester één huwelijk voltrokken, dat van een ouder en onbekend stel. Ook zondag zou het huwelijk niet hebben plaatsgevonden.

De 30-jarige Jolie en de 42-jarige Pitt verwachten deze zomer hun eerste kind. Angelina heeft al twee geadopteerde kinderen, Maddox en Zahara. Brad heeft stappen ondernomen om hen mede te adopteren en hun achternaam te veranderen in Jolie-Pitt. Brad is in oktober gescheiden van actrice Jennifer Aniston, na vierenhalf jaar huwelijk. Een aandeel van Jolie in hun huwelijksproblemen is altijd ontkend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen