Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jerry Hall blij met campagne voor erectiepillen

Shownieuws

Model Jerry Hall vindt haar promotiecampagne voor een producent van erectiepillen leuker dan de beautycampagnes waar ze eerder bij was betrokken.

Jerry Hall vindt de nieuwste promotiecampagne waar ze aan werkt leuker dan alle andere campagnes die ze ooit heeft gedaan. Het 49-jarige model en de ex van Mick Jagger heeft haar naam verbonden aan Bayer, een producent van erectiepillen. Dat meldt de Telegraaf maandag.

Hall was voorheen vooral te zien in beautycampagnes. Ze was onder meer het gezicht van Revlon en Yves Saint Laurant. "Ik doe graag werk dat te maken heeft met gezondheidsissues", zegt Hall in de krant over haar overstap naar de producent van erectiepillen.

Uit onderzoek zou blijken dat mannen met erectiestoornissen zich pas laten behandelen als hun partner zich ermee bemoeit. Jerry Hall is volgens het dagblad aangetrokken om vooral vrouwen aan het praten te krijgen. Producent Bayer zocht hiervoor een wereldwijd icoon van boven de veertig, dat makkelijk over seks praat. Ook Madonna en Goldie Hawn zouden zijn overwogen.

Hall dacht in eerste instantie dat de campagne een grap was. "Ik voelde me ook niet erg op mijn gemak rond het onderwerp. Tot ik onderzoeken las en zag hoeveel vrouwen in stilte lijden. Dat trok me over de streep", zegt ze in het dagblad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen