Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Calum Best heeft kind van fotomodel'

Shownieuws

Calum Best krijgt een liefdesbaby van een fotomodel. Dat bevestigt de zwangere Lorna Hogan. Calum is de zoon van de overleden voetballegende George Best.

Calum Best krijgt een liefdesbaby van een fotomodel. Dat zegt de zwangere Lorna Hogan zondag in de Britse krant News of the World. Het kind zou zijn verwekt in de nacht voor de herdenkingsdienst van de in november overleden voetballegende George Best, de vader van Calum.

De 24-jarige Hogan kwam niet zelf met het nieuws naar buiten, maar bevestigde het gerucht desgevraagd aan de krant. "Het gaat mij alleen om het geluk van het kind. Ik ben niet iemand die op rijke mannen jaagt."

Het avontuurtje van Hogan en Calum werd opgeluisterd door champagne, schrijft het boulevardblad. Hij zou twintig minuten te laat zijn verschenen op de herdenkingsdienst voor zijn vader. Momenteel heeft Best een relatie met zangeres Sarah Harding van Girls Aloud.

De 25-jarige Brit lijkt een voorliefde te hebben voor fotomodellen. Onlangs onthulde toplessmodel Jodie Marsh een foto van zijn geslachtsdeel te hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen