Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joan Collins valt tienerbladen aan

Shownieuws

Joan Collins vindt dat tijdschriften een slechte invloed hebben op tienermeisjes. Ze vindt dat de huidige samenleving meisjes forceert om te snel op te groeien.

Joan Collins vindt dat tijdschriften een slechte invloed hebben op tienermeisjes. Volgens de actrice forceert de huidige samenleving jonge meisjes 'te snel op te groeien'. Dat zei ze in een interview met de BBC.

De 72-jarige Collins hekelt de tienertijdschriften omdat zij vol staan met artikelen over seks. "Ik denk dat veel kinderen hun onschuld verliezen omdat veel tijdschriften voor meisjes zo expliciet zijn. Ik vind dat een grote schande, kinderen weten te veel."

De diva vertelt ook dat haar sexy imago niet strookt met haar strenge opvoeding. "Ik had voordat ik ging trouwen nog nooit een naakte man gezien", vertelt ze. "Ik ben preuts wat dat betreft, ik heb ook nooit met vriendinnen gesproken over dat soort dingen. Daarom vind ik het ook moeilijk te begrijpen wat er vandaag de dag gebeurt."

Collins werd in 1981 bekend bij het grote publiek door haar rol als Alexis in de Amerikaanse serie Dynasty. De Britse actrice speelde verder in films als 'The clandestine marriage' en 'The Flinstones in viva Rock Vegas' . Ze speelde ook een rol naast Linda de Mol in de Nederlandse film 'Ellis in glamourland'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen