Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Cruise bereidt zich voor op baby

Shownieuws

Tom Cruise neemt de geboorte van zijn kind serieus. De acteur houdt familiebijeenkomsten waarin hij en zijn kinderen zich voorbereiden op de komst van de baby.

(Novum/AP) - Tom Cruise neemt de aankomende geboorte van zijn kind heel serieus. De acteur houdt familiebijeenkomsten waarin hij en zijn kinderen zich voorbereiden op de komst van de baby. Dat vertelt hij in het meinummer van het Amerikaanse tijdschrift GQ.

"Het is een leuke manier van leren geworden", zegt Cruise. "We proberen te begrijpen hoe we moeten omgaan met een zwangere vrouw, wat er na de geboorte gebeurt en hoe we voor de baby moeten zorgen."

Zijn kinderen uit zijn eerdere huwelijk met Nicole Kidman gaan volgens de 43-jarige acteur ook meehelpen bij de verzorging van de baby. De 11-jarige Connor en 13-jarige Isabella zullen 'verschillende verantwoordelijkheden en taken' hebben.

Cruise en zijn verloofde Katie Holmes hebben nog niet besloten of de bevalling thuis of in het ziekenhuis zal plaatsvinden. "Waarschijnlijk thuis, maar we denken er nog steeds over na", vertelt Cruise.

Holmes wil in stilte bevallen van hun eerste kind, een regel die de scientology-kerk voorschrijft. Dat houdt in dat de moeder en alle omstanders tijdens de bevalling zo min mogelijk geluid maken. Dit wordt gezien als een teken van 'respect naar de moeder'.

Holmes en Cruise zijn sinds juni verloofd. In oktober maakten ze bekend een kind te verwachten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen