Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon neemt duet op met nichtje Deborah

Shownieuws

Gordon heeft een duet opgenomen met zijn nichtje Deborah. Het liedje heet 'Volg je hart'. De eerste single van Deborahs debuutalbum komt over drie weken uit.

Gordon heeft een duet opgenomen met zijn nichtje Deborah, de dochter van zijn oudste zus. Dat schrijft de zanger op zijn website. Het in zijn woorden 'ongelooflijke liedje' heeft de titel 'Volg je hart'. Het is geschreven door Han Koreneef, die eerder teksten verzorgde voor Marco Borsato en Guus Meeuwis. "Het gaat over een relatie die over gaat omdat een van beiden verliefd wordt op iemand van hetzelfde geslacht, een uniek gegeven", schrijft Gordon.

De zanger vertelt dat de 21-jarige Deborah op een druilerige middag in maart bij hem langs kwam met een cd vol demo's onder haar arm. "Na enkele nummers stroomden de tranen langs mijn wangen, wat een stem, wat een liedjes, wat een teksten. Kippenvel van mijn kruin tot mijn tenen", schrijft hij.

Het was niet de eerste keer dat Gordon onder de indruk raakte van het zangtalent van Deborah. Op 12-jarige leeftijd liet ze hem al eens een bandje horen waarop ze 'Hero' van Mariah Carey had ingezongen. Ook toen was hij enthousiast over 'het bijzondere geluid uit dit al even bijzondere meisje'.

Deborah, die volgens haar oom een kruising is tussen Karin Bloemen, Bette Midler en Trijntje Oosterhuis, deed mee aan 'Idols 2' en aan 'Popstars - the rivals'. In beide programma's viel ze voortijdig af, maar toch wist ze een contract bij CNR binnen te slepen. Over drie weken komt de eerste single van haar debuutalbum uit. Gordon is ervan overtuigd dat het een groot succes wordt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen