Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon geeft Phil Collins schuld van scheiding

Shownieuws

Volgens de zoon van Phil Collins gaat de zanger scheiden omdat hij een lage dunk heeft van zichzelf. De 28-jarige Simon is een zoon uit Phils eerste huwelijk.

Volgens de zoon van Phil Collins gaat de zanger voor de derde keer scheiden omdat hij een lage dunk van zichzelf heeft. Dit zei Simon Collins in een telefonisch interview met het Engelse dagblad The Daily Mirror. De 28-jarige Simon is een zoon van Phil uit zijn eerste huwelijk, met Andrea Bertorelli.

Volgens Simon kan zijn vader zich niet over onzekerheden uit zijn jeugd heen zetten en is daardoor ook dit huwelijk weer stukgelopen. De 55-jarige Phil en de 33-jarige Orianne waren sinds 1999 getrouwd. Ze hebben twee kinderen: Nicholas van 4 jaar en Matthew van 1. De voormalige zanger en drummer van Genesis heeft vijf kinderen uit zijn drie huwelijken.

Het paar woonde in Zwitserland, het geboorteland van de 33-jarige Orianne. De zanger blijft in dit land wonen om bij zijn jongste kinderen in de buurt te zijn.

Phil Collins heeft zowel in zijn solocarrière als met Genesis hits gescoord en meerdere Grammy Awards gewonnen. Met het nummer 'You'll be in my heart', de titelsong voor de animatiefilm Tarzan, won hij in 2000 een Oscar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen