Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sheryl Crow is helemaal klaar voor tournee

Shownieuws

Sheryl Crow is helemaal klaar om weer te gaan toeren. Vorige maand onderging ze een operatie voor borstkanker. In juni is haar eerste concert in Indianapolis.

(Novum/AP) - Sheryl Crow wil maar één ding: op tournee gaan. De 44-jarige zangeres moest voor maart en april geplande concerten uitstellen nadat bij haar borstkanker was geconstateerd. Vorige maand onderging ze een operatie. Crow pakt de draad op 12 juni weer op in een theater in de Amerikaanse stad Indianapolis. Daarna toert ze verder, door onder meer de staten Illinois en Texas.

In een verklaring op haar website noemt Crow de operatie een 'kleine invasie'. Ook laat ze weten nog bestralingen te ondergaan om te voorkomen dat de ziekte terugkomt.

Crow en zevenvoudig Tour de France-winnaar Lance Armstrong maakten vorige maand bekend hun verloving te hebben verbroken. Het huwelijk zou het eerste zijn geworden voor Crow en het tweede voor Armstrong. De oud-wielrenner heeft mensen opgeroepen te bidden voor zijn ex-verloofde. Zelf overleefde hij teelbalkanker.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen