Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pussycat Dolls mogelijk in reallifeshow

Shownieuws

The Pussycat Dolls krijgen mogelijk een eigen show. De meidengroep speelt in een serie, die nog moet worden verkocht. Het zou gaan om een reallifeproject.

The Pussycat Dolls krijgen mogelijk een eigen televisieserie. De meidengroep speelt in een serie, die het Amerikaanse productiebedrijf Telepictures Productions en regisseur McG ('The O.C.') proberen te verkopen. Dat meldt The Hollywood Reporter. Het zou gaan om een reallifeproject.

The Pussycat Dolls verschenen eerder op de Amerikaanse televisie in de serie 'Las Vegas' van de zender NBC. Ook hadden ze een rol in het programma 'Dancing with the stars' van zender ABC.

De meidengroep staat in het voorprogramma van de band The Black Eyed Peas tijdens de nationale tournee, die volgende week donderdag van start gaat.

De Pussycat Dolls zijn in 1995 opgericht in Los Angeles. De band trad daar zes jaar lang op in de Viper Club als openingsact, gekleed in sexy lingerie. Beroemdheden als Gwen Stefani, Paris Hilton en Christina Aguilera stonden in de rij om met de dames op te treden. Het debuutalbum van de dansende en zingende meidengroep heet 'PCD'. De dames scoorden hits met 'Don't cha' en 'Stickwitu'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen