Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim Holland in onzekerheid over soap

Shownieuws

De soap rond Kim Holland sleept zich voort. Het blijft onduidelijk of haar realityshow terugkeert op Talpa. In april zou de serie terugkomen op tv.

De soap rond pornoster Kim Holland sleept zich voort. Het blijft onduidelijk of haar realityshow terugkeert op Talpa. In april zou de serie terugkomen op tv, maar Talpa heeft nog geen beslissing genomen. Holland noemt het vervelend dat ze in onzekerheid blijft verkeren.

In januari werd 'Op z'n Hollands' per direct van de buis gehaald. De inhoud van het programma paste niet voldoende bij de 'brede familiezender' die Talpa wil zijn. Holland was geschokt door dat besluit en kondigde juridische stappen aan.

Inmiddels is een aantal afleveringen van de serie opnieuw gemonteerd. "Het blijft sexy en teasing", zegt Holland in een interview met Novum Nieuws. "Dat past bij mij. Maar deze versie wordt niet te expliciet."

De medewerkers van Talpa zijn de serie in alle rust aan het bekijken, zegt een woordvoerder van de zender. Volgens Holland gebeurt het wel vaker dat een beslissing op het laatste moment door de zender wordt meegedeeld.

Holland is niet meer boos op Talpa. De zender heeft zijn verontschuldigingen aangeboden, zegt Holland. "Zij vonden het vervelend dat het zo was gelopen." Voor haar is het puur iets zakelijks. "No hard feelings."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen