Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moore vrijwel zeker met Costner in film

Shownieuws

Demi Moore speelt zo goed als zeker in de film 'Mr. Brooks'. De Amerikaanse voert afrondende gesprekken over een rol naast Kevin Costner en William Hurt.

Demi Moore speelt zo goed als zeker in de film 'Mr. Brooks'. De 43-jarige Amerikaanse actrice voert afrondende gesprekken over een rol naast Kevin Costner en William Hurt. Dat meldt The Hollywood Reporter vrijdag.

De film wordt geregisseerd door Bruce Evans ('Kuffs', 1992), die samen met Raynold Gideon ook verantwoordelijk is voor het script.

Het verhaal gaat over een man (Costner) en zijn moordlustige alter ego (Hurt). Moore speelt een politieagente, wier toewijding voor het vak de aandacht trekt van seriemoordenaar Hurt.

Costner is met zijn bedrijf Tig Productions verantwoordelijk voor de productie van de film. De opnamen starten in april.

De 43-jarige Demi Moore is bekend van films als 'Charlie's Angels: Full Throttle' (2003) en 'G.I. Jane' (1997). Costner speelde onder meer in 'Dances with wolves' (1990) en in 'Dragonfly' (2002). William Hurt is onder meer bekend van 'Syriana' (2005).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen