Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna wil Hillary Clinton als president

Shownieuws

Madonna wil Hillary Clinton als president van de Verenigde Staten. "Je moet ergens beginnen als we een vrouw de leiding willen geven", zegt ze in Out.

Madonna wil Hillary Clinton als president van de Verenigde Staten. Dit zegt de popdiva in het aprilnummer van het Amerikaanse tijdschrift Out. "Het is niet zo dat ik denk dat dit het moment is om ervoor te gaan, maar ze moet het in ieder geval proberen. Je moet ergens beginnen als we een vrouw de leiding willen geven."

Volgens de 47-jarige popster zijn Amerikanen te bang voor een vrouwelijke president. "In Europa en Azië hebben vrouwen laten zien dat ze aan het hoofd kunnen staan van miljoenen mensen. Het is geen schrikbarend of ongekend concept", zegt ze. "Maar in Amerika zijn mannen nog steeds bang voor vrouwen. En volgens mij vertrouwen vrouwen andere vrouwen niet. Daar sta ik echt van te kijken."

Madonna vertelt in het blad verder over het zijn van een ster. "Bekend zijn is overal ter wereld een obsessie geworden", vindt ze. "Ik ben er om te laten zien dat die roem ook een andere kant heeft. Ik blijf die status verder ontdekken, omdat ik er voorgoed aan vastzit."

Ze snapt niet dat sterren aan fans excuses aanbieden voor fouten om gewaardeerd te worden. "Ik zal nooit smeken om liefde van mijn fans. Ik waardeer het enorm en ik ben een mens, dus ik heb liever dat ze me leuk vinden dan dat ze en hekel aan me hebben. Maar ik ga er niet om smeken. Je excuses aanbieden vind ik ook geen goed idee. Het ene moment heb je ergens spijt van en het andere niet. Dat blijft subjectief."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen