Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Brad en Angelina trouwen dit weekend'

Shownieuws

Brad Pitt en Angelina Jolie trouwen waarschijnlijk dit weekeinde in Italië. De ceremonie zou plaatsvinden in de villa van Clooney.

(Novum/AP) - Brad Pitt en Angelina Jolie trouwen dit weekeinde in Italië. Dat beweren Italiaanse kranten donderdag. De ceremonie zou plaatsvinden in de villa van George Clooney in het stadje Laglio aan het Comomeer.

Volgens Monica Mantero, de vrouw van de burgemeester van Laglio, is het erg druk rond de villa van Clooney. "Er zijn daar de laatste dagen veel mensen", zegt ze. Haar man zou nog niet zijn benaderd voor de huwelijksvoltrekking, maar volgens Mantero kan hij het paar ook trouwen als hij pas een uur van tevoren wordt ingeschakeld.

De woordvoerders van Clooney en Pitt hebben de geruchten ontkend. Jolie en de 42-jarige Pitt verwachten deze zomer hun eerste kind. De 30 jarige Angelina heeft al twee geadopteerde kinderen, Maddox en Zahara. Brad heeft stappen ondernomen om hen mede te adopteren en hun achternaam te laten veranderen in Jolie-Pitt.

Brad is in oktober gescheiden van actrice Jennifer Aniston, na een huwelijk van vierenhalf jaar. Een aandeel van Jolie in hun huwelijksproblemen is altijd ontkend.

Eerder vrijdag werd duidelijk dat Jolie de meest gewilde beroemdheid voor lesbische vrouwen is. De actrice is door de lezers van het Britse tijdschrift voor lesbiennes Diva verkozen tot de ultieme vrouwenfantasie. Jolie heeft in het verleden relaties met vrouwen gehad, onder meer met voormalig Calvin Klein-model Jenny Shimizu. Jolie heeft haar biseksualiteit nooit onder stoelen of banken gestoken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen