Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shaquille O'Neal krijgt dochter

Shownieuws

Basketballer Shaquille O'Neal en zijn vrouw Shaunie Nelson krijgen een dochter. Het stel gaf zaterdag een grootse babyshower met 150 gasten.

Basketballer Shaquille O'Neal en zijn vrouw Shaunie Nelson krijgen een dochter. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Het stel gaf zaterdag een grootse babyshower voor de komst van het kindje. Op het feest waren 150 gasten aanwezig.

O'Neal en Nelson trouwden in 2002 en hebben samen drie kinderen; zoons Shareef (6) en Shaqir (2) en dochtertje Amirah (4). Uit een vorige relatie heeft O'Neal een dochter, de 9-jarige Taahirah. Nelson had al een zoon, de 8-jarige Myles.

Op het feest waren onder anderen een aantal teamgenoten aanwezig van de 34-jarige O'Neal, die momenteel bij Miami Heat speelt. Voor alles was gezorgd op de babyshower. De gasten konden een massage, manicure of pedicure krijgen. Ook werden breilessen aangeboden en kon gespeeld worden aan poker- en blackjacktafels.

Organisator van het feest Mindy Weiss zei tegen People dat veel mensen niet weten wat een geweldige vader O'Neal is. "Hij vindt het geweldig om veel kinderen te hebben en ik denk dat hij er nog wel meer zou willen. Maar ze hebben besloten dat dit de laatste is, omdat ze er met de baby erbij zes hebben. Shaq kan niet wachten tot hij zijn nieuwe dochter mag ontmoeten."

O'Neal is ook bekend door rollen in verschillende films. Zo speelde hij in 'Scary movie 4' en 'The kid & I'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen