Kies je favoriete radiostation

Dossiers

J-Lo wordt rustig van haar man

Shownieuws

Jennifer Lopez is rustiger geworden sinds ze haar man Marc Anthony kent. "Hij maakt me rustig. Ik neem zelfs de tijd om te lunchen, dat deed ik nooit."

Jennifer Lopez is rustiger geworden sinds ze haar man Marc Anthony kent. Dat vertelt ze in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Harpers Bazaar. "Hij maakt me rustig. Ik neem zelfs de tijd om te lunchen, dat deed ik nooit."

Volgens de 36-jarige zangeres zijn zij en haar man totaal verschillend. "We hebben een andere levensvisie. Discipline en regelmaat hebben altijd mijn leven geregeerd, Marc is veel meer van: relax, het komt wel goed." J-Lo vindt dat ze daarvan iets kan leren. "Misschien ben ik wel zo hard voor mezelf omdat ik katholiek ben opgevoed. Bij hem heb ik het gevoel dat ik kan ontspannen en dingen kan loslaten. Dat is totaal nieuw voor mij."

Lopez en Anthony trouwden in 2004. Het is het derde huwelijk voor Jennifer, die eerder getrouwd was met Ojani Noa en Chris Judd. Marc was één keer eerder getrouwd en heeft drie kinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen