Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verlinde blij met vrijheid bij RTL

Shownieuws

Albert Verlinde is blij dat hij niet voor John de Mol werkt. In de Volkskrant Magazine prijst hij zaterdag de onafhankelijkheid die hij heeft bij RTL.

Albert Verlinde is blij dat hij niet voor John de Mol bij Talpa werkt. In een interview met de Volkskrant Magazine prijst hij zaterdag de onafhankelijkheid die hij heeft bij RTL Boulevard. "Ik wil geen baas hebben die de eigenaar is van de omroep en dus middenin de uitzending gaat bellen dat ik een ander overhemd moet aantrekken. Ik ben oud en wijs genoeg om mijn eigen winkeltje te runnen."

Volgens Verlinde probeert De Mol met Entertainment Live een imitatie te maken van RTL Boulevard. "Hij heeft met presentator Evert Santegoeds geprobeerd de nieuwe Albert Verlinde in de markt te zetten. Het is een obsessie voor hem. Ik noem het bij John echt het Boulevard-syndroom. Ze hebben zelfs dezelfde decorontwerper."

De 44-jarige Verlinde presenteert elke werkdag samen met Daphne Bunskoek het entertainmentprogramma RTL Boulevard. Sinds vorige week heeft hij ook zijn eigen talkshow ,'Albert'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen