Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim-Lian houdt van mannen met een passie

Shownieuws

Kim-Lian is gecharmeerd van mannen die ergens een passie voor hebben. "Als een man ergens helemaal zijn ding in vindt, dan vind ik dat gewoon aantrekkelijk."

Kim-Lian is gecharmeerd van mannen die ergens een passie voor hebben. Het maakt de zangeres niet uit of een man verzot is op muziek, auto's of voetbal. "Als een man ergens helemaal zijn ding in vindt, dan vind ik dat gewoon aantrekkelijk", zegt Kim-Lian tegen Novum Nieuws.

De 25-jarige zangeres presenteert deze zomer haar tweede cd, 'Just do it'. Het wordt een gevarieerd album. "Het is een mix van dance, pop, rock en het heeft ook wat invloeden van de jaren tachtig. Het is vooral heel energiek en uptempo." In tegenstelling tot haar debuut 'Balance' uit 2004 produceert Kim-Lian haar nieuwe cd in eigen beheer, dus zonder hulp van een platenmaatschappij. De reden hiervoor is dat de zangeres haar muzikale koers volledig zelf wil bepalen.

Er staat voor Kim-Lian nog een aantal projecten op het programma. Half mei verschijnt ze in de show 'Musical in Ahoy', met onder meer Vanessa Williams, Chantal Janzen en Jamai. In het najaar begint Kim-Lian met repetities voor haar rol in de musical 'Doe Maar'. Deze productie over de gelijknamige Nederlandse popgroep uit de jaren tachtig gaat begin volgend jaar in première.

De eerste single, 'Road to heaven', van het nieuwe album van Kim-Lian verschijnt op 29 april. De bijbehorende clip is opgenomen in Las Vegas.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen