Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon stapt over acht jaar uit showbizzwereld

Shownieuws

Gordon trekt zich over acht jaar terug uit de schijnwerpers. Hij wil in Zuid-Afrika een guesthouse beginnen. "Weg van de televisie, radio, hysterie en de druk."

Gordon trekt zich over acht jaar terug uit de schijnwerpers. De blonde zanger is dan 45 jaar en vindt dat de juiste tijd om het roer volledig om te gooien. "Weg van de televisie, radio, hysterie en de druk", zegt hij vrijdag in een interview met De Telegraaf.

Gordon moest begin januari plotseling stoppen met de opnamen voor het Talpa-programma 'Joling & Gordon over de vloer'. Hij heeft last van reumatoïde artritis, een ziekte die vooral zou opspelen bij stress. Om tot rust te komen heeft de 37-jarige zanger veel tijd doorgebracht in Kaapstad. In de Zuid-Afrikaanse stad wil Gordon zijn droom verwezenlijken. "Gewoon totaal iets anders. Een guesthouse waarin ik mensen heerlijk in de watten kan leggen", zegt hij in de krant.

De zanger wil zijn gasten zelf heen en weer vliegen. Een deel van de nodige examens voor een vliegbrevet heeft hij al gehaald. De rest gaat hij in juni in Amerika halen. Gordon 'zweert' dat hij in de lucht wel ernstig is. "Dus geen geintjes over een zogenaamde noodlanding."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen