Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Muziek uit Mission Impossible zorgt voor bomalarm

Shownieuws

Een krantenrek is in Amerika opgeblazen omdat werd gedacht dat er een bom in zat. Het ging om een apparaatje dat muziek uit Mission Impossible III speelde.

(Novum/AP) - De promotietour van de film Mission Impossible III is explosief begonnen. In een buitenwijk van Los Angeles blies een explosievenopruimingsdienst een krantenrek op omdat werd gedacht dat er een bom in zat. De vermeende bom was echter een apparaatje dat muziek uit de nieuwe film moest spelen.

De Los Angeles Times plaatste in de afgelopen week een digitaal muziekapparaatje in bijna vijfduizend distributiekasten. Als de lezers de deur van het kastje openen om hun krant te pakken, horen zij het thema van Mission Impossible.

In de opgeblazen krantenbox had het muziekapparaatje losgelaten. Het rode doosje lag, met elektriciteitssnoer eromheen, op de kranten. Klanten zagen het apparaat voor een bom aan en sloegen alarm.

Het verhaal van de derde Mission Impossible-film draait om superagent Ethan Hunt (Tom Cruise), die de strijd aangaat met een gewetenloze schurk (Philip Seymour Hoffman). De film komt deze week uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen