Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon: Schulten moet niet zeuren

Shownieuws

Gordon vindt dat modeontwerper Paul Schulten sportiever moet reageren op kritiek. Hij noemde de zanger een 'dikke pad' na diens kritiek op zijn modeshow.

Gordon vindt dat modeontwerper Paul Schulten sportiever moet reageren op kritiek. Op zijn weblog schreef de 37-jarige zanger een vernietigend verslag van Schultens modeshow zondag. De laatste nam wraak door te zeggen dat hij Gordon een 'uit de klei getrokken dikke pad' zonder verstand van mode vond.

Donderdag slaat Gordon terug op zijn weblog. "Moet iedereen alles maar mooi vinden dan?", vraagt hij zich af. "Klaarblijkelijk moet je meelopen met de fake rest en zeggen hoe geweldig je het vindt en lachen met een glas champagne in je handen om vervolgens na afloop je gal pas te spuwen."

De persoonlijke beledigingen over zijn uiterlijk vindt Gordon kinderachtig. "Jammer dat je je als modeontwerper zo laat kennen en vervolgens gaat schelden en mij een dikke pad noemen en een kop als een varken." Misschien wordt Schulten wel geïnspireerd door 'zo'n varken als ik' en is het thema volgend jaar roze, schrijft Gordon.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen