Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arie Boomsma verloor veel geld aan blad

Shownieuws

Arie Boomsma heeft bijna al zijn inkomsten verloren na een mislukt avontuur als hoofdredacteur van een glossy blad. Dat zegt de presentator tegen Sterrenstek.

Arie Boomsma heeft bijna al zijn inkomsten verloren na een mislukt avontuur als hoofdredacteur van een glossy blad. "Alle openstaande rekeningen heb ik uit eigen zak moeten betalen en ik kan je vertellen: dat waren geen misselijke bedragen", zegt de 32-jarige EO-presentator donderdag op de website Sterrenstek.

In 2004 werd Boomsma gevraagd als hoofdredacteur van het nieuwe blad Casting, dat nieuws zou brengen over casting in de acteer- en modellenwereld. Het blad stopte na één nummer. Ondertussen had Boomsma wel veel van zijn relaties ingezet voor het blad. Daarom besloot hij om zelfstandig met het tijdschrift door te gaan. Vorig jaar gooide hij het bijltje er helemaal bij neer.

Ondertussen zat Boomsma met de onbetaalde rekeningen opgescheept, onder meer voor freelancers. Hij besloot ze uit eigen zak te betalen. "Vorig jaar heb ik een aantal zeer goede zaken gedaan en al dit geld is aan de openstaande rekeningen opgegaan. Nu denk ik wel eens: zonde eigenlijk."

Wel kan de domineeszoon nu iedereen recht in de ogen kijken. "Er is niemand meer die kan zeggen dat hij nog geld van mij krijgt. Alles bij elkaar is het een enorm grote financiële aderlating voor mij geweest." Volgens bronnen van Sterrenstek betaalt Boomsma nog iedere week af aan regelingen die hij heeft getroffen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen