Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick Lachey opnieuw gezien met Cavallari

Shownieuws

Nick Lachey heeft opnieuw een blondine aan de haak geslagen. De zanger is wederom gezien met Kristin Cavallari, die bekend werd door 'Laguna Beach'.

Nick Lachey heeft opnieuw een blondine aan de haak geslagen. Dit meldt de website van het tijdschrift People. De 32-jarige zanger is opnieuw gezien met Kristin Cavallari, die bekend werd door de reallifesoap 'Laguna Beach' op MTV. Vorige week werden de twee ook gezien. Toen beweerde zij alleen bevriend te zijn.

"Misschien groeit het later uit tot iets serieus", zegt een vriend van de 19-jarige Cavallari in People. "Nu zijn ze nog in een stadium dat ze elkaar leren kennen."

Lachey scheidde in december van zangeres Jessica Simpson. De twee waren drie jaar getrouwd. Hun huwelijksperikelen waren te zien in het MTV-programma 'Newlyweds'. Sinds de scheiding lijkt Lachey flink van zijn vrijgezellenbestaan te genieten. Begin februari vertelde fotomodel Elizabeth Arnold nog aan het Amerikaanse boulevardblad Star dat zij de nieuwe vriendin van Lachey genoemd kon worden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen