Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny Depp vecht voor behoud van uitzicht

Shownieuws

Johnny Depp probeert een bouwproject naast zijn villa in Hollywood te voorkomen. Hij klaagt de gemeente aan omdat zijn uitzicht zou worden verpest.

(Novum/AP) - Johnny Depp probeert de bouw van een restaurant en winkels naast zijn villa in de heuvels van Hollywood te voorkomen. De 42-jarige acteur heeft de gemeente aangeklaagd omdat het project het uitzicht vanuit zijn woning zou verpesten.

Het project omvat de bouw van een restaurant en winkels aan de Sunset Strip in West Hollywood. Het dak van het gebouw zou een gedeelte van het uitzicht vanaf het terras in de tuin van Depp blokkeren. Volgens de 'Pirates of the Caribbean'-ster overtreedt de gemeente milieuwetten door bouwen op die plek toe te staan. Zijn kinderen zouden geen uitzicht meer hebben als ze op het terras spelen.

De projectontwikkelaars zijn verbaasd over het feit dat de acteur het welzijn van zijn kinderen aanvoert als argument. Depp en zijn vrouw, de Franse zangeres Vanessa Paradis, hebben ook een huis in Frankrijk en zij hebben verklaard hun kinderen in dat land te willen laten opgroeien. Projectontwikkelaar Joseph Emrani: "Toen ik zei dat zijn kinderen in Frankrijk wonen, zei een van Depps woordvoerders dat het een persoonlijke zaak is waar ze niet verder op willen ingaan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen