Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Doherty gearresteerd in verband met heroïnefoto's

Shownieuws

Pete Doherty is gearresteerd in verband met foto's die verschenen in The Sun. Op de foto's is te zien hoe hij een bewusteloos meisje een shot heroïne geeft.

(Novum/AP) - Pete Doherty is gearresteerd in verband met de foto's die vrijdag zijn verschenen in de Britse boulevardkrant The Sun. Op de foto's is te zien hoe de 27-jarige zanger van de band Babyshambles zichzelf en een bewusteloos meisje een shot heroïne toedient. De foto's zijn volgens The Sun de afgelopen vijf weken gemaakt in het Londense appartement van Doherty.

Doherty kampt al tijden met drugsproblemen. Hij wordt maandelijks door de rechter op het gebruik van drugs getest en hij moet afkicken. Vorige week werd hij voor de zoveelste keer opgepakt op verdenking van drugsbezit.

Het drugsprobleem van de zanger kreeg vorig jaar internationale aandacht nadat The Sun foto's had geplaatst van zijn toenmalige vriendin, topmodel Kate Moss, die cocaïne snoof. The Sun beweert nu over een foto te beschikken waarop Kate met een wazige blik in bed ligt en mogelijk onder invloed is. Het zou om een recente foto gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen