Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Justine Pelmelay gaat op de Motown-toer

Shownieuws

Justine Pelmelay heeft een single gemaakt in de Motown-stijl. "Ik ben altijd al gek geweest van de Motown-sound", vertelt het oud-lid van de Dutch Divas.

Justine Pelmelay, oud-lid van de Dutch Divas, heeft een single gemaakt in de Motown-stijl. "Ik ben altijd al gek geweest van de Motown-sound", vertelt de zangeres. Haar solosingle 'Nothing's gonna shut me up' noemt zij Motown-dance. "Motown in een modern jasje. Met dit nummer wil ik bewijzen dat ik echt kan zingen en ook serieus met mijn muzikale carrière bezig ben."

Na haar vertrek uit de Dutch Divas wil Pelmelay meer op de voorgrond treden, 'zoals ik ben en zoals ik me voel'. "De titel van mijn nieuwe single zegt daarbij alles. Ik laat mijn creativiteit en mijn talent door niemand en niets meer beknotten", zegt zij. "Om te laten horen dat ik in muzikaal opzicht heel wat meer in mijn mars heb dan veel mensen denken, besloot ik verrassend voor de dag te komen."

Voor haar trouwe aanhang is haar nieuwe single wel even wennen, denkt Pelmelay. "Ik ben er echter van overtuigd dat die dit nummer zal waarderen."

Het nummer is geschreven door Paul Mayer en Marco Dirne en geproduceerd door John Dirne in de White Villa Studio's in Ede. "Ik ben fris en energiek van start gegaan met allemaal nieuwe mensen om me heen."

De single is de voorbode van een album, waaraan Pelmelay momenteel werkt. Zij heeft de afgelopen weken een eigen band samengesteld. "Ik wil meer dan met een muziektape onder mijn arm het land in trekken om optredens te verzorgen. Ja, ik ga helemaal los. Ik barst van de energie en ik heb echt zin om er keihard tegenaan te gaan", zegt de zangeres, die in 1989 voor Nederland uitkwam op het Eurovisie Songfestival.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen