Kies je favoriete radiostation

Dossiers

50 Cent is kwaad op Oprah

Shownieuws

Rapper 50 Cent is kwaad op Oprah Winfrey. Zij zou te weinig rappers uitnodigen. "Ik denk dat zij zich richt op oudere blanke vrouwen. Oprah boeit mij niet."

(Novum/AP) - Rapper 50 Cent is kwaad op Oprah Winfrey. De Amerikaanse talkshowpresentatrice nodigt veel te weinig rappers uit, vindt hij. "Ik denk dat zij zich richt op oudere blanke vrouwen", zegt de 29-jarige rapper. "Het publiek van Oprah bestaat uit de ouders van mijn publiek. Dus Oprah en haar programma boeien me verder niet."

Met collega Eminem was 50 Cent aanwezig bij de wake voor de onlangs doodgeschoten rapper Proof. "Eminem komt er wel overheen", zegt 50 Cent over zijn blanke collega. "Het was absoluut een groot verlies voor hem. Proof was in wezen zijn allerbeste vriend ooit."

50 Cent ontkent dat de fatale schietpartij iets te maken had met hiphop. "Het heeft te maken met de toestand waarin mensen zich bevinden. De muziek verandert daar niets aan." Wel vindt hij dat ouders aan hun kinderen moeten uitleggen dat zijn nummers als amusement zijn bedoeld en niet mogen worden gebruikt om wetsovertredingen goed te praten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen