Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Juryvoorzitter verdedigt dansende De Wolf

Shownieuws

Het is terecht dat de stijve dansamateur John de Wolf verder mag bij 'Dancing with the stars'. Dat zegt juryvoorzitter Van de Stroet in het Algemeen Dagblad.

Het is terecht dat de stijve dansamateur John de Wolf verder mag bij 'Dancing with the stars', terwijl geboren danstalent Lieke van Lexmond wordt weggestemd. Dat zegt juryvoorzitter John van de Stroet zaterdag in het Algemeen Dagblad. "Het publiek beoordeelt hem op de amusementswaarde", zegt Van de Stroet, zelf negenvoudig Nederlands danskampioen. "John is nu een voorbeeld voor honderdduizenden mannen. Als hij het kan, redeneren ze, dan kunnen wij het ook. Niemand heeft meer een excuus om niet naar dansles te gaan."

Sylvana Simons, die het programma op RTL4 presenteert, valt de juryvoorzitter bij. "Het publiek stemt op de leukste deelnemers, niet op de beste. En dat mag, want het is het WK dansen niet, maar een tv-show." Persoonlijk zou zij geen geld betalen om naar een avondvullende dansshow van De Wolf te gaan. "Maar ik vind het zowel vertederend als inspirerend om te zien hoe hij met keihard werken zo ver komt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen