Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruzie houdt Eminem niet weg bij zieke moeder

Shownieuws

Eminem zoekt toenadering tot zijn doodzieke moeder, met wie hij al jaren geen contact meer had. Hij betaalt nu een deel van haar medische kosten.

Ruzie houdt Eminem niet weg bij zieke moeder

Eminem zoekt toenadering tot zijn doodzieke moeder. Dat meldt de Engelse boulevardkrant The Sun vrijdag. Het is bekend dat de Amerikaanse rapper en zijn moeder sinds enige jaren geen contact meer hadden. Volgens een bron van de krant heeft de rapper een deel van de medische kosten van zijn moeder betaald.

De 51-jarige Debbie Nelson lijdt sinds 2003 aan borstkanker en de ziekte is uitgezaaid naar andere delen van haar lichaam. Volgens de anonieme bron wil ze graag weer een goed contact met haar zoon. "Ze is erg zwak en de prognoses zijn slecht. Ze wil heel graag dat alles weer goed komt voordat het te laat is."

Eminem heeft zijn moeder de laatste jaren regelmatig in het openbaar afgekraakt. In het nummer 'Cleanin' out my closet' (2005) noemde hij haar een drugsverslaafde en een egoïstische bitch. In de op zijn leven gebaseerde film '8 mile' wordt zijn moeder neergezet als alcoholist.

Een jaar nadat Debbie kanker kreeg, werd ze failliet verklaard en kon ze de ziekenhuiskosten niet langer betalen. Destijds zei ze geen geld van haar zoon aan te nemen. "Ik zou wel heel graag willen dat hij me een keertje belt. Sommige mensen zeggen dat ik eigenlijk doodga aan een gebroken hart."

Volgens The Sun hebben de rapper en zijn moeder nu wel weer telefonisch contact. "Ze hebben elkaar een paar keer gesproken via de telefoon", zegt de bron in de tabloid. "Ze hoopt nu dat hij haar binnenkort zal bezoeken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen