Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ook Jamie Cullum maakt stiekem dance-album'

Shownieuws

Jazzartiest Jamie Cullum wil anoniem een dance-album uitbrengen op internet, meldt The Sun. Dat tabloid meldde eerder dat ook Robbie Williams dat wil.

'Ook Jamie Cullum maakt stiekem dance-album'

Jazzartiest Jamie Cullum wil anoniem een dance-album uitbrengen op internet. De 26-jarige Brit werkt thuis op zijn computer aan dance-nummers, die hij online onder een schuilnaam wil uitbrengen. Dat meldt de Britse boulevardkrant The Sun vrijdag. Dezelfde krant meldde woensdag dat ook Robbie Williams onder een pseudoniem een dance-album wil uitbrengen.

"Ik wil er niet te veel aandacht op vestigen, maar ik denk wel dat het op het internet zal verschijnen voordat mijn nieuwe officiële album uitkomt", wordt Cullum geciteerd in het dagblad. De jazzmuzikant vertelt dat internet een uitkomst is voor artiesten als hij. "Mensen verwachten dat je je slechts met één ding bezighoudt, maar ik maak veel verschillende soorten muziek. Internet is een fijne uitlaatklep voor dat soort uitspattingen."

Williams zou zijn vrienden hebben verteld dat hij een 'Kylie Minogue-achtig album' wil maken. Een bron onthulde in The Sun dat Williams iets anders wilde doen na het meer gitaargerichte album 'Intensive care', dat vorig jaar verscheen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen