Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Doherty zet heroïnespuit in fan

Shownieuws

Zanger Pete Doherty heeft een groupie platgespoten met heroïne in de keuken van zijn flat in Londen. The Sun plaatste vrijdag een foto van het incident.

Pete Doherty zet heroïnespuit in fan

Pete Doherty heeft een groupie platgespoten met heroïne in de keuken van zijn appartement in Londen. Dat meldt de Britse krant The Sun. Het meisje is een fan van de zanger van de Babyshambles en komt regelmatig bij hem op bezoek. Ze raakte bewusteloos en werd op de grond achtergelaten terwijl Pete en zijn vrienden nog een shot zetten. Ook zou hij lege spuiten als dartpijltjes gebruiken en met bloed op de muren van zijn woning schrijven.

De krant plaatste vrijdag foto's waarop te zien is hoe de 27-jarige Doherty een spuit in het meisje zet. De redactie zegt in het bezit te zijn van meer fotomateriaal waarop te zien is hoe hij zich te buiten gaat aan drugs. De plaatjes zouden de afgelopen vijf weken zijn gemaakt door een vriend van Doherty.

Een bron zegt in de krant dat de zanger zichzelf naar de vernieling helpt en geen oog meer heeft voor de veiligheid van anderen. "Wat hij zichzelf aandoet is zijn zaak. Maar een jong meisje inspuiten dat op de grond ligt is schandalig. Hij hoort thuis in een cel."

De ex-vriendin van Pete, supermodel Kate Moss, was niet bij het incident aanwezig. Volgens dezelfde bron is de relatie tussen Kate en Pete echter niet voorbij. "Hoe langer ze hem blijft zien, hoe groter de kans dat ze zelf ook weer aan de drugs raakt." Moss verklaarde eerder niet meer met Pete om te gaan vanwege zijn exorbitante drugsgebruik. Eerder plaatste The Sun foto's van een cocaïnesnuivende Moss.

The Sun meldt nu opnieuw over een foto te beschikken waarop Kate met een wazige blik in een bed ligt en mogelijk onder invloed is. Het zou om een recente foto gaan.

Doherty wordt maandelijks door de rechter op drugs getest en moet verplicht afkicken. De afgelopen maanden werd hij verschillende keren opgepakt wegens drugsbezit. Hij zou twee keer positief zijn getest.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen