Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Presentator opgepakt op Empire State Building

Shownieuws

Een presentator van Discovery Channel is na een worsteling met bewakers op het Empire State Building gearresteerd. Hij wilde een parachutesprong maken.

Presentator opgepakt op Empire State Building

(Novum/AP) - Een presentator van Discovery Channel die vanaf het uitkijkpunt op de 85e verdieping van het Empire State Building in New York een parachutesprong wilde maken is donderdagmiddag na een worsteling met bewakers gearresteerd. Het gaat om de 30-jarige Jeb Corliss, die op Discovery Channel het programma Stunt Junkies presenteert.

Corliss stond op het punt om te springen toen een bewaker hem bij zijn been greep. Na een worsteling werd hij met handboeien aan de reling vastgemaakt. Een bewaker viel tijdens de worsteling met zijn hoofd op de betonnen vloer en raakte gewond.

Volgens Discovery Channel sprong Corliss, die in vermomming langs de bewaking van het Empire State Building glipte, eerder van de 452 meter hoge Petronas Towers in Kuala Lumpur en een 914 meter hoge rots in Noorwegen. Een woordvoerder van het Empire State Building zei dat Corliss bij een sprong voetgangers in gevaar zou hebben gebracht. "Dit is New York. Het is spitsuur. Dat is niet het goede tijdstip om van gebouwen te springen." Corliss wordt vervolgd voor onder meer geweldpleging en het in gevaar brengen van derden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen