Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Snoop Dogg op borgtocht vrij

Shownieuws

Snoop Dogg is op borgtocht vrijgelaten, nadat hij woensdag op de Londense luchthaven Heathrow was gearresteerd. De rapper was betrokken bij een vechtpartij.

(Novum/AP) - Snoop Dogg is op borgtocht vrijgelaten, nadat hij woensdag op de Londense luchthaven Heathrow was gearresteerd. De Amerikaanse rapper was betrokken bij een vechtpartij waarbij zeven agenten lichtgewond raakten. Snoop heeft één nacht vastgezeten. De hoogte van de borgsom is niet bekend.

Calvin Broadus, zoals de 34-jarige rapper officieel heet, raakte met vijf reisgenoten verzeild in een gevecht toen hun de toegang werd ontzegd tot de business lounge van British Airways. Volgens het luchthavenpersoneel had het gezelschap zich agressief en onbeschoft gedragen. De groep was op weg naar het Zuid-Afrikaanse Johannesburg, waar Snoop zou optreden. Snoop is voortaan niet meer welkom op vluchten van British Airways.

Het concert dat Snoop donderdag in Johannesburg zou geven, is verschoven. De optredens die voor het weekeinde staan gepland gaan wel door. Volgende maand moet Snoop zich weer bij de politie in Londen melden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen