Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rob van de Meeberg speelt Dickerdack

Shownieuws

Rob van de Meeberg speelt vanaf maandag burgemeester Dickerdack in de musical De Trullenhoedster. Hij neemt de rol over van Jimmy Hutchinson.

Rob van de Meeberg speelt Dickerdack

Rob van de Meeberg speelt vanaf maandag burgemeester Dickerdack in de musical De Trullenhoedster. Hij neemt de rol over van Jimmy Hutchinson, die binnenkort in 'Rembrandt, de musical' speelt. De Trullenhoedster, gebaseerd op een beeldverhaal over Tom Poes van Marten Toonder, is tot eind juni te zien in diverse theaters.

De familiemusical vertelt het verhaal van de beeldschone Ivy, die nog onbekend is in Rommeldam. Haar aanwezigheid veroorzaakt een reeks vreemde avonturen. Ollie B. Bommel komt in de problemen als hij op onderzoek uit gaat.

Van de Meeberg is acteur, cabaretier en zanger. Hij speelde in voorstellingen over Jacques Brel, Johnny Jordaan en Wim Kan, en in televisieseries, zoals 'Tijd van leven', 'Villa Borghese', 'Oud geld' en 'Baantjer'. Van de Meeberg was te zien in films als 'Madelief' en 'The discovery of Heaven'. Verder verzorgde hij de nasynchronisatie van tekenfilmseries en films, bijvoorbeeld de Harry Potter-producties.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen