Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Onbekende Beatlesmuziek Cirque du Soleil op cd

Shownieuws

Niet eerder uitgebrachte opnamen van The Beatles zijn binnenkort op cd verkrijgbaar. Het gaat om de nummers die momenteel worden verwerkt voor Cirque du Soleil.

Niet eerder uitgebrachte opnamen van The Beatles zijn binnenkort op cd verkrijgbaar. Dat meldt de website van het tijdschrift Variety donderdag. Het gaat om de nummers die momenteel door voormalig Beatles-producer George Martin worden verwerkt tot achtergrondmuziek voor de theatershow Cirque du Soleil.

Met de theaterproductie moet dezelfde intimiteit worden gecreëerd als tijdens het beluisteren van de master tapes in de Abbey Road-studios in Londen, zegt George Martin's zoon Giles, die ook meewerkt aan het project. "Het publiek zal het idee krijgen dat het met de band in dezelfde kamer zit." De nieuwe show van Cirque du Soleil gaat deze zomer in The Mirage in Las Vegas in première.

De nog overgebleven Beatles Paul McCartney en Ringo Starr zijn als adviseurs bij het project betrokken. De families van de overleden bandleden George Harrison en John Lennon hebben geen zeggenschap.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen