Kies je favoriete radiostation

Dossiers

DJ Tiësto ambassadeur Dance4Life

Shownieuws

DJ Tiësto is ambassadeur geworden van Dance4Life. Dat maakte de Nederlandse dj bekend tijdens een persconferentie in Den Haag.

DJ Tiësto ambassadeur Dance4Life

DJ Tiësto is ambassadeur geworden van Dance4Life. Dat maakte de Nederlandse dj van wereldfaam donderdag bekend tijdens een persconferentie op het Binnenhof in Den Haag. Dance4Life zamelt geld in voor de bestrijding van hiv en aids.

Tiësto verklaarde tijdens de persconferentie in het verleden vaak door goede doelen te zijn benaderd om ambassadeur te worden. "Soms deed ik dat, maar ik had nooit echt het gevoel dat het doel volledig bij mij paste." Bij Dance4Life voelt de Bredanaar zich thuis. "Hoe Dance4Life zijn droom waarmaakt, spreekt mij enorm aan. Het is ook mijn droom geworden."

Dance4Life biedt jongeren de mogelijkheid actief te worden binnen de organisatie. Voor de deelnemende jongeren wordt elk jaar een afsluitend dance-event georganiseerd. "Juist de combinatie van serieuze informatie met dans en entertainment maakt dat Dance4Life zoveel jongeren in beweging krijgt", verklaart de als Tijs Verwest geboren Tiësto. Om zijn ambassadeurschap vorm te geven, produceert hij muziek voor de organisatie en promoot hij de boodschap van Dance4Life in de media en tijdens concerten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen