Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Weer beroemd vriendje voor Rebecca Loos

Shownieuws

Rebecca Loos heeft na David Beckham opnieuw een beroemdheid als vriend. Wie het is, onthult ze nog niet. "Hij is erg lief en het gaat goed met onze relatie."

Rebecca Loos heeft opnieuw een beroemdheid als vriend. Dat zegt de Nederlandse jetsetbrunette in een interview dat is verschenen in verschillende Amerikaanse media. Wie de gelukkige is, wil ze nog niet onthullen. "Hij is erg lief en het gaat goed met onze relatie", zegt Loos, die beroemd werd door haar kortstondige relatie met de Engelse voetballer David Beckham.

In hetzelfde interview ontkent de 27-jarige diplomatendochter lesbisch te zijn. "Ik ben biseksueel. Sommige vrouwen vind ik leuk, maar dat gebeurt zelden. Ik ben erg kieskeurig." Vorig jaar ging Loos een nephuwelijk aan met lingeriemodel Jenny Shimizu. Daarmee wilde ze protesteren tegen het verbod op homohuwelijken in Californië. Een ander model, de Britse Louise Glover, vertelde in de roddelpers dat zij haar vriend aan de kant had gezet na een nacht met Loos.

Loos is binnenkort te bewonderen in 'Temptation island', het Veronica-programma dat relaties op de proef stelt. In de nieuwe editie van de datingshow speelt ze de rol van verleidster.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen