Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Clooney geeft Oscarcadeaus aan goed doel

Shownieuws

George Clooney heeft de tas met cadeaus die hij bij de Oscars kreeg als dank voor zijn presentatie weggegeven aan een goed doel. De tas wordt geveild.

(Novum/AP) - George Clooney heeft de tas met cadeaus die hij bij de Oscars kreeg als dank voor zijn presentatie weggegeven aan een goed doel. Een woordvoerder van de liefdadigheidsorganisatie United Way verklaarde woensdag de 'goodie bag' te gaan veilen.

The United Way Hurricane Response and Relief Recovery Fund helpt slachtoffers van orkanen hun leven weer op te bouwen. Clooney zit in de raad van commissarissen van deze organisatie.

In de tas die alle presentatoren van de Oscaruitreiking hebben gekregen, zit onder meer een BlackBerry en een parelketting. De tas wordt geveild aan 'een grote geluksvogel', zegt de woordvoerder. Behalve de cadeaus ontvangt de hoogste bieder een handgeschreven bedankbriefje van Clooney. De veiling start op 21 maart op de website van United Way.

De 44-jarige Clooney was niet alleen presentator tijdens de Oscaruitreiking, hij won ook een Oscar voor beste mannelijke bijrol voor zijn rol in 'Syriana'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen