Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rokende Lohan maakt moeder verdrietig

Shownieuws

De moeder van actrice Lindsay Lohan smeekt haar dochter om te stoppen met roken. Dit zegt Dina Lohan, die eveneens haar manager is, in een interview.

De moeder van Lindsay Lohan is er niet blij mee dat haar dochter rookt. Ze smeekt de actrice ermee te stoppen. "Denk je dat ik het leuk vind?", zegt Dina Lohan in een interview met het tijdschrift Seventeen. "Nee, ik huil erom. Ik herhaal het zo vaak: Je hebt astma, je kunt doodgaan."

De 19-jarige Lindsay belandde in januari na een zware astma-aanval in een ziekenhuis. Volgens haar moeder luistert ze niet naar haar. "Ik kan het haar wel vertellen, maar ik ben haar moeder. Luisterde jij naar je moeder toen je 19 was?"

Verder vertelt Dina, die ook de manager van haar dochter is, dat Lindsay nooit bouilima heeft gehad. De Amerikaanse actrice verloor veel gewicht tijdens de ziekenhuisopname en er gingen geruchten dat ze aan een eetstoornis leed. "Lindsay at gewoon niet goed", verklaart haar moeder. "Ze had een zwaar jaar achter de rug met die ziekenhuisopname. Toen ze merkte dat ze zoveel was afgevallen, had ze het gevoel dat ze er heel goed uitzag." Ook haar kledingadviseur heeft met haar postuur te maken, vertelt Dina. "Haar styliste is dun en die kleedt dunne meisjes, dat heeft ook allemaal invloed. Dan gebeuren dit soort dingen. Het is niet iets nieuws."

Dina erkent dat haar kind niet perfect is. "Ik ben ook niet perfect. Als jij me wilt vertellen dat jij wel perfect bent, ben je een leugenaar."Ze zegt dat ze juist wil dat Lindsay fouten maakt. "Kinderen moeten fouten maken om succes te hebben."

Lohan werd bekend door haar rollen in de tienerfilms 'Mean girls' en 'Herbie: fully loaded'. Als zangeres maakte ze de albums 'Speak' en 'A little more personal (raw)'. Onlangs heeft de Amerikaanse enkele meer volwassen rollen aangenomen. Zo is ze in juni te zien tegenover Meryl Streep in 'A prairie home companion'. De actrice speelt ook in 'Chapter 27', over de dood van John Lennon. In deze film staat ze tegenover acteur Jared Leto.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen