Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Snoop Dogg opgepakt op Londens vliegveld

Shownieuws

Snoop Dogg is woensdag op de Londense luchthaven Heathrow gearresteerd. Hij zou betrokken zijn geweest bij een vechtpartij.

De Amerikaanse rapper Snoop Dogg is woensdag op de Londense luchthaven Heathrow gearresteerd. Hij werd aangehouden na een vechtpartij in de business lounge van Terminal 1. Dat meldt de Britse omroep BBC donderdag. Ook vijf van zijn reisgenoten zijn opgepakt. Zeven agenten liepen lichte verwondingen op bij het incident.

De vechtpartij begon toen een groep van dertig reizigers rond 18.00 uur de rust in de business lounge van British Airways verstoorde. Het gezelschap werd daarop de toegang geweigerd tot een vlucht naar de Zuid-Afrikaanse stad Johannesburg.

Toen agenten meldden dat de 34-jarige Snoop en zijn medereizigers onder begeleiding hun bagage weer konden ophalen, zou een deel van de groep agressief zijn geworden. Zes van hen werden daarop aangehouden en naar twee politiebureaus in het westen van Londen afgevoerd. De groep zit nog vast, meldt BBC News.

Een woordvoerder van Britsh Airways bevestigt in de Engelse krant The Daily Mirror de arrestatie van enkele passagiers, maar wil de naam van de Amerikaanse rapper niet noemen. "Er was een incident in onze lounge, waarbij enkele passagiers onze medewerkers probeerden te mishandelen. Wij kunnen zulke toestanden niet tolereren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen