Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mick Jagger neemt proefaflevering comedyserie op

Shownieuws

Mick Jagger heeft zijn scènes opgenomen voor de proefaflevering van een nieuwe comedyserie. De comedy komt mogelijk in de herfst op tv in de Verenigde Staten.

Mick Jagger neemt proefaflevering comedyserie op

(Novum/AP) - Mick Jagger heeft zijn scènes opgenomen voor de proefaflevering van een nieuwe comedyserie van de Amerikaanse televisiezender ABC. Dat heeft de producent Touchstone Television laten weten. De comedy komt mogelijk in de herfst op tv in de Verenigde Staten.

De leadzanger van de Rolling Stones was door producenten Rob Burnett en Jon Beckerman benaderd voor de rol in de show. Burnett en Beckerman maakten ooit de comedyserie 'Ed' voor de zender NBC. Het script van de serie beviel Jagger en hij ging ermee akkoord in de 'pilotaflevering' een rol te spelen. De scènes met de 62-jarige zanger werden opgenomen tijdens de tournee van The Rolling Stones in Nieuw-Zeeland. Het is niet bekend welke rol Jagger in het programma heeft.

Donal Logue speelt de hoofdrol in de comedy over een groep vrienden die een rijk en beroemd figuur willen beroven. De serie heeft nog geen naam. ABC besluit op 16 mei of de serie op het scherm komt. Indien daartoe wordt besloten, krijgt Jagger een vaste rol in de show.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen