Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Angelina Jolie opnieuw mooiste ter wereld'

Shownieuws

Angelina Jolie is door de lezers van het tijdschrift People opnieuw verkozen tot mooiste vrouw ter wereld. Ook vorig jaar stond de brunette bovenaan de lijst.

'Angelina Jolie opnieuw mooiste ter wereld'

(Novum/AP) - Angelina Jolie is door de lezers van het Amerikaanse tijdschrift People opnieuw verkozen tot mooiste vrouw ter wereld. Ook vorig jaar stond de brunette bovenaan de lijst. De zwangere actrice siert dit jaar ook de cover van het magazine, dat vanaf vrijdag in de schappen ligt.

Volgens het blad is Angelina niet alleen verkozen vanwege haar uiterlijk, ook haar humanitaire werkzaamheden maken haar geliefd bij de lezers. Sinds 2001 is Jolie ambassadeur voor ontwikkelingssamenwerking namens de Verenigde Naties. "Ze is het mooist als ze in het veld aan het werk is", vindt ook muzikant Wyclef Jean. "Gewoon naturel, zonder make-up", licht hij in het blad toe. "Dan zie je namelijk Angelina de engel. Mooier bestaat niet."

Niet alleen de 30-jarige Jolie staat op de lijst, ook haar geliefde Brad Pitt en haar kinderen Maddox en Zahara zijn niet vergeten. Het gelukkige gezin is verkozen tot 'de mooiste familie ter wereld'.

De lijst van 'most beautiful people' bestaat dit jaar voor het eerst uit honderd beroemdheden. De afgelopen jaren werden nog vijftig mensen in de lijst opgenomen. Tot de mooiste mensen ter wereld behoren dit jaar volgens de lezers van People Halle Berry, Julia Roberts, George Clooney, Scarlett Johansson en Ryan Seacrest.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen