Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruzie tussen Gordon en modeontwerper

Shownieuws

Gordon en ontwerper Paul Schulten liggen met elkaar overhoop. Gordon kraakte een show van Schulten. Die noemde de zanger 'een uit de klei getrokken dikke pad'.

Gordon en modeontwerper Paul Schulten liggen met elkaar overhoop. De zanger schreef een vernietigend stuk over een modeshow van Schulten, die hem nu onder vuur heeft genomen op de website Sterrenstek. Volgens de eigenaar van die site, showbizzjournalist Rob Vuurens, is een 'nichtenoorlog' uitgebroken.

Op zijn weblog schrijft Gordon dat hij zondag naar de modeshow van Schulten is geweest. "Alleen maar oude modellen van gemiddeld 50 jaar (gemiddelde klant was trouwens 75 jaar)", stelt Gordon. Verder zag hij 'een omgebouwde die je aankeek alsof ze elk moment een zweepslag kon uitdelen'.

Positief is Gordon alleen over Christina Curry. Deze 15-jarige dochter van Adam Curry en Patricia Paay maakte zondag haar debuut als mannequin. "Zij liep als een volleerd model de catwalk op en af op veel te hoge hakken, maar hield zich staande tussen al die oude taarten."

Schulten neemt de kritiek van Gordon niet serieus, omdat die 'uit de klei getrokken dikke pad' geen verstand van mode zou hebben. Wel is hij verontwaardigd over zijn ondankbaarheid. "Hij was verdorie wel mijn gast. Dronk mijn champagne en at met dat dikke lijf van mijn hapjes."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen