Kies je favoriete radiostation

Dossiers

José Hoebee blijft boos op Jensen

Shownieuws

José Hoebee zal nooit bij Robert Jensen op de bank plaatsnemen, hoewel zij daarvoor driemaal zou zijn benaderd. "Met Jensen verkeer ik op voet van oorlog."

José Hoebee zal nooit bij Robert Jensen op de bank plaatsnemen, hoewel zij daarvoor al driemaal zou zijn benaderd. "Met Jensen verkeer ik nog steeds op voet van oorlog", zegt de vroegere Luv-zangeres tegen de website Sterrenstek.

Hoebee vindt dat de rebelse talkshowhost haar te vaak beledigd heeft: zij zou 'een ordinaire trut' zijn en 'hersendood'. "Je moet toch wel volkomen achterlijk zijn om bij hem in de show te gaan zitten. Nooit, maar dan ook nooit, zal ik dat doen. De naam Jensen komt in mijn woordenboek niet meer voor."

Volgens de 51-jarige Hoebee is Jensen een waardeloze showmaster. Zijn programma zou bovendien worden gemanipuleerd. "Als je een antwoord geeft dat hem niet uitkomt, knipt hij dat er gewoon uit." Inmiddels heeft Hoebee wel vrede gesloten met haar vroegere Luv-collega Patty Brard. Zij bespotte Josés solocarrière bij Jensen. "Natuurlijk is Patty niet schoon te praten, maar Jensen jutte haar vaak wel op om dit soort dingen over mij te zeggen.

In de jaren zeventig scoorde Luv hits als 'Waldolala', 'The greatest lover' en 'Trojan horse'. In 1981 viel het trio na ruzies uiteen. In 1993 en in 2005 maakte Luv een comeback. Vanaf 3 april zendt RTL4 een realitysoap uit over de groep. Daarin is onder meer te zien hoe Luv zich voorbereidt op de derde comeback.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen