Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Meidengroep Sonja Silva begon als grap

Shownieuws

De meidengroep van Sonja Silva is een uit de hand gelopen grap. Dat vertelt de 29-jarige zangeres en actrice donderdag tegen Novum Nieuws.

De meidengroep van Sonja Silva is een uit de hand gelopen grap. Dat vertelt de 29-jarige zangeres en actrice donderdag tegen Novum Nieuws. Samen met actrice Valerie Zwikker en styliste Rosanna Lima treedt ze volgende week met haar zanggroep op tijdens een kappersbeurs. De dames vervangen de hoogzwangere Glennis Grace. Het was aanvankelijk geheim dat ze haar zouden vervangen, maar hun optreden lekte uit in de roddelpers.

De laatste dagen wordt het drietal overspoeld door aanvragen voor optredens. Silva is nu bezig een set van een halfuur samen te stellen, zodat de dames daarvoor kunnen worden geboekt. "De groep heeft nog niet eens een naam", zegt Silva. "Daar hadden wij geen tijd voor. Misschien kan het publiek suggesties opsturen."

Waarschijnlijk treedt de groep van Silva volgende week op als Rosanna & Valerie & Sonja. Ze zingen dan 'Don't cha' van de Pussycat Dolls en 'Conga' van Miami Sound Machine.

Momenteel is Silva te zien in de dagelijkse Talpa-soap Lotte. De komende tijd wil ze haar acteerkunsten uitdiepen. Het liefst zou de oud-TMF-vj haar werk als actrice combineren met haar oude vak als televisiepresentatrice. "De optredens van onze eventuele zanggroep worden meer iets voor in het weekend."

Silva deed in de jaren negentig muzikale ervaring op als achtergrondzangeres bij Spiros. Twee jaar lang speelde ze in de musical Copacabana.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen