Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rebecca Loos doet mee aan marathon

Shownieuws

Rebecca Loos doet volgende maand mee aan de marathon in Londen. Zij doet mee om geld in te zamelen voor het Rode Kruis en hoopt op donaties van rijke vrienden.

Rebecca Loos doet volgende maand mee aan de marathon in Londen. Dat vertelt de Nederlandse diplomatendochter op de website van de Britse krant Telegraph. De 27-jarige BN'er doet mee om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. "Ik hoop dat mijn miljonairsvrienden veel contanten doneren."

Haar ouders vliegen over uit Spanje om haar aan te moedigen en na afloop organiseert de familie een grote receptie met champagne in een hotel. Loos vreest dat ze de bubbels na de marathon niet aankan. "Waarschijnlijk val ik flauw na één glas champagne."

Loos, die beroemd werd na een kortstondige relatie met de Engelse stervoetballer David Beckham, is net terug uit Thailand waar ze werd gefilmd voor 'Temptation island'. In de nieuwe editie van de datingshow speelt ze de rol van een verleidster. In het Veronica-programma wordt de relatie van stellen op de proef gesteld.

De marathon in Londen vindt plaats op 23 april. 'Temptation island' wordt vanaf volgende maand uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen