Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jerry Hall laat huwelijk Jagger schieten

Shownieuws

De ex-vrouw van Mick Jagger laat zich niet zien bij het huwelijk van Jagger met L'Wren Scott. Jerry Hall hoeft er niet bij te zijn en betwijfelt of hij trouwt.

De ex-vrouw van Mick Jagger laat zich niet zien bij het huwelijk van Jagger met L'Wren Scott. Het Amerikaanse fotomodel Jerry Hall zegt dinsdag in een interview met de Britse krant The Mirror dat ze er niet bij hoeft te zijn. Ze betwijfelt bovendien of hij überhaupt gaat trouwen. "Hij is niet het type om te trouwen. Ik denk ook niet dat ze verloofd zijn. Zijn vriendin werkt gewoon voor een bedrijf dat sieraden verkoopt."

De 49-jarige Hall reageert op geruchten over een huwelijk van Jagger met Scott. Het 38-jarige model werd eind januari met een mogelijke verlovingsring gesignaleerd bij een modeshow in Parijs. De 62-jarige Jagger staat bekend als rokkenjager. Het huwelijk met Scott maakt daar mogelijk een einde aan.

Begin deze maand werd bekend dat de Brit zijn verloofde mogelijk bedriegt met het 18-jarige fotomodel Luli Fernandez. Het Argentijnse model zei dat tegen de Britse tabloid Daily Mail. De krant schreef dat zij de Rolling Stones-zanger op zijn tournee door Zuid-Amerika heeft ontmoet.

In 1970 gaf Jagger zijn jawoord aan de Nicaraguaanse Bianca Perez Morena De Macias. Hun huwelijk eindigde in 1979. Elf jaar later trouwde de zanger met Jerry Hall. Zij vroeg in 1999 scheiding aan, nadat Jagger toegaf een kind te hebben met het Braziliaanse fotomodel Luciana Morad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen